KSV Rumbeke 6 - 3 KWSC Lauwe

Wedstrijd Beloften op vrijdag 1 december 2023 om 20:00

Verslag wedstrijd

Vrijdagavond 1 december 2023 mochten we KWSC Lauwe ontvangen op het Rumbeekse Sportpark.

Beide ploegen zochten naar de openingstreffer. KSVR kon al snel de bovenhand nemen en in minuut 19 kon Y. Carrette de score openen met een prachtig schot (1-0). KSVR stak de versnelling hoger en amper 3 minuten later kon M. Bouhid de score verdubbelen na een mooie actie (2-0). In minuut 25 kon E. Gouwy het leer binnentikken na een mooie actie van H. Laconte (3-0). Net voor het halfuur kon N. Dhont de 4-0 tegen de netten knallen. We gingen rusten met een comfortabele 4-0.

In de tweede helft kwamen de bezoekers iets gretiger uit de kleedkamers dan onze mannen. Maar KSVR bleef de wedstrijd in handen houden. In minuut 57 kon M. Bouhid de 5-0 tegen de touwen vlammen na een mooie assist van D. De Windt. Lauwe liet het niet zomaar gebeuren en kon meermaals dreigen, maar onze defensie en goalie hielden voorlopig alles clean. KSVR begon wat te lax spelen en in minuut 67 kreeg Lauwe een penalty. Deze werd vlekkeloos tegen de netten getikt (5-1). Kort erna kon J. Maes antwoorden met een prachtige goal (6-1). In minuut 70 troef . Maes nog de paal. KSVR op rozen en begonnen te nonchalant te spelen, waardoor de bezoekers door de mazen van het net konden glippen. In minuut 72’ kon Lauwe de 6-2 tegen de netten prikken. Lauwe lag telkens op de loer en konden nog eens de deklat treffen. In minuut 82 trok Y. Carrette aan de noodrem en mocht hij vroegtijdig het veld verlaten. Voor Lauwe kwam het leer terug op de stip te liggen en deze werd dan vlekkeloos in het mandje gelegd (6-3). En werd de einduitslag afgefloten op een 6-3 overwinning voor KSVR.

Volgende week vrijdag 8 december 2023 gaan we richting Comins-Warneton om 19u30.